نقد و بررسی
هنگام آشپزی، دود، رایحه، چربی و ذرات آزاد شده توسط غذاهای در حال پخت روی گاز، در هوا پخش میشوند و اگر نوعی سیستم فیلتراسیون هوا درون محیط آشپزخانه نباشد، این ذرات در هوا معلق باقی میمانند و یا در نهایت به سقف و دیوارهای آشپزخانه میچسبند. اما یک هود آشپزخانه، که گاهی اوقات آن را هود هواکش نیز مینامند، تمام این ذرات معلق درون هوا را مکش کرده و از آشپزخانه خارج میکند. بنابراین دیگر نیازی نیست نگران وجود دود ناسالم یا بوی نامطبوع در هنگام آشپزی در منزل خود باشید. هودها علاوه بر تهویهی هوا، کاربردهای مفید دیگری نیز دارند، از جمله:
• فراهم کردن نور اضافی برای فضای آشپزی
• کمک به تمیزتر نگه داشتن آشپزخانه (با جلوگیری از پخش شدن دودهها و ذرات معلق و چسبیدن آنها به دیوارها و سقف)
• کاهش خطر مسمومیت با مونوکسیدکربن
• از بین بردن گرمای اضافی و خنک کردن آشپزخانه